Nabídku Steakové menu s výhledem na Karlův most pro 1 i 2 os. mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Speciální steakové 3chodové menu s výhledem na Karlův most pro 1 i 2 osoby

1 156 Kč −39 % od 699 Kč
Vybrat variantu
Charles Bridge restaurant (kontakt) Praha - Nové Město  (mapa) 217 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Petr Strouhal

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli jde vyměnit dezert chessekake za štrůdl dnes jsem měl u vás v restauraci chessekake a po dvou soustech jsem ho vrátil protože je opravdu hnusný mám ještě dva vouchery kde je chessekake děkuji – věrný zákazník.

Charles Bridge restaurant


dobrý den



v jakém směru je podle vás hnusný dnes v restauraci mělo několik desítek lidí a nikdo si nestěžoval pokut máte problém z dezertem tak vám můžeme nabídnout je možné obrátit se na slevomat a ten vám vrátí peníze bohužel změny že napíšete že je něco hnusné neděláme a nemyslíme si že je hnusný prověřili jsme raději kvalitu a je v pořádku děkujeme za pochopení a přejeme krásný večer

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru